Gogonele murate umplute

Printeaza

O reteta de gogonele umplute cu carne de porc, ceapa, orez, oua, marar, cimbru, sare si pGogonele murate umpluteiper.

Ingrediente:

  • 1 kg gogonele murate
  • 600 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 100 g orez
  • 3 ouă
  • 1 legătură mărar
  • 3 linguri ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli gogonelele, le tai câte un căpăcel şi le scoţi miezul. Cureţi ceapa, o tai mărunt, speli orezul şi-l opăreşti 5 minute în apă clocotită cu sare. Treci carnea prin maşina de tocat şi o amesteci cu orezul opărit, ouăle, ceapa, măra­rul tocat şi potriveşti de sare, piper şi cimbru.

Umpli gogonele­le cu acest amestec, aşezi într-o tavă unsă cu ulei şi apă cât să le cuprindă pe jumătate. Le dai la cuptor pentru 30 de minute.

Gogonele murate umplute

Gogonele murate umplute

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.