Gnocchi alla sorrentina

Printeaza

O reteta de Gnocchi alla sorrentina din: gnocchi, mozzarella, suc de rosii, parmezan, frunze de busuioc, sare si piper.

Ingrediente:Gnocchi alla sorrentina

  • 1 kg gnocchi de cartofi
  • 200 g mozzarella
  • 700 ml suc de rosii
  • 100 g parmezan
  • 3-4 frunze de busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taiati mozzarella in cubulete si presarati-le cu piper proaspat macinat. Fierbeti gnocchi in apa cu putina sare, conform instructiunilor de fierbere de pe ambalaj, dupa care scurgeti-i bine de apa.

Puneti gnocchi fierbinti intr-o cratita si adaugati 300 ml suc de rosii si putin busuic tocat marunt. Adaugati 2-3 linguri de ulei, potrivit de sare si piper si puneti cratita la foc mic pentru 3-4 minute, amestecand din cand in cand.

Puneti gnocchi in 4 castrone termorezistente, in mod egal. Puneti peste acestia cate 3-4 linguri de sos de rosii si cate o mana de cuburi de mozzarella. Presarati deasupra, in fiecare castron, parmezan dat pe razatoare mica si puneti castroanele in cuptor incins.

Coaceti la foc potrivit spre mare circa 10 minute.

Gnocchi alla sorrentina

Gnocchi alla sorrentina

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.