Glazură de zahăr

Printeaza

Glazură de zahăr

Ingrediente:Glazură de zahăr

  • 420 g zahăr
  • 1 pahar apă
  • cîteva picături zeamă de lămîie

 

Mod de preparare:

Se fierbe bine zahărul pisat fin cu un pahar de apă pînă cînd siropul se îngroaşă şi se ţine de lingură.

Se adaugă cîteva picături de zeamă de lămîie.

Cînd compoziţia este caldă, se freacă, ca la şerbet, fără să se întărească.

Cînd este încă moale,se unge repede tortul.

Această glazură se poate colora după plac cu culori alimentare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.