Glazură aromata

Printeaza

Glazură aromata

Ingrediente:Glazură aromata

  • 250 g miere de albine
  • 3 linguri suc de lămâie
  • coajă rasă de la 1 lămâie
  • 100 ml apă
  • 4 linguri pudră de roşcove
  • 100 g unt de arahide

 

Mod de preparare:

Se freacă într-un castron mierea de albine cu sucul şi coaja de lămâie până se leagă. Se strecoară şi se încorporează cu restul ingredientelor, mixându-se în robotul de bucătărie.

Rezultă o glazură fină. Se foloseşte pentru tort şi diferite prăjituri care necesită glazură. Glazura se întinde peste deserturile reci, uniformizându-se cu un cuţit cu lamă lungă şi bine încălzit.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.