Ghiveci

Printeaza

Ghiveci

Ghiveci

Ingrediente:

  • 1 borcan de 800 g ghiveci
  • 3 cepe
  • 500 g cartofi
  • verdeaţă
  • 1 linguriţă condimente

Mod de preparare:

Se înăbuşă cepele tăiate mărunt, se pun cartofii tăiaţi felii semicerc, se pune puţină apă cât să-i acopere şi să fiarbă bine.

Apoi se adaugă ghiveciul (preparat în casă sau cumpărat). Se potriveşte gustul cu condimente şi verdeaţa.

Ghiveci

Ghiveci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.