Ghiveci simplu de legume

Printeaza

Se taie bucăţi 2 dovlecei; 1 fir de praz se taie ron­dele. Se opăresc 8 roşii, se decojesc, se curăţă de cotoare şi seminţe şi putpase taie cuburi. Se curăţă 300 g fasole verde; 3 morcovi se taie felii. Se decojesc, se spală şi se taie cu­buri 3 cartofi. Legumele se aşază în- tr-o cratiţă şi se toarnă apă peste ele, astfel încât să le acopere cu 3 cm. Se dau în clocot, se sărează şi se lasă să fiarbă la fac moale cca 30 min.

Cu 5 min. înainte de a fi gata, se adaugă 200 g fidea sau paste pentru supă; se fierb, apoi se adaugă 150 g boabe de fasole roşie şi 150 g boabe de fasole albă. Se încălzesc şi se condimentează cu sare, piper şi ierburi de Provence; se adaugă 2 linguri ulei de măsline. Se adaugă 1 lingură Pistou (pesto de busuioc)

Ghiveci simplu de legume

Ghiveci simplu de legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.