Ghiveci cu pulpa de porc

Printeaza

Ghiveci cu pulpa de porc din: pulpa de porc, cartofi, mazare, fasole verde, ceapa, broccoli, piure de rosii, morcovi, ardei, sare, piper, boia dulce, boia iute, cimbru, busuioc, ulei de masline si patrunjel.

Ingrediente:Ghiveci_cu_pulpa_de_porc

  • 400 g pulpa de porc
  • 400 g cartofi
  • 200 g mazare
  • 200 g fasole verde fideluta
  • 2 cepe
  • 300 g broccoli
  • 300 g piure de rosii
  • 2-3 morcovi
  • 2 ardei
  • sare
  • piper
  • boia dulce si iute
  • o crenguta de cimbru
  • un praf de busuioc
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • o legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Se taie bucata de pulpă de porc. Se pun cubuleţele de carne la prăjit, la foc potrivit, în ulei de măsline şi se adaugă apă călduţă puţin câte puţin. Se curăţă legumele, se spală şi se taie fiecare după preferinţă: morcovii se taie rondele, cartofii cubuleţe, ceapa şi ardeii fâşif subţiri, fasolea se fierbe separat ca să fie moale şi mazărea la fel

Apoi se adaugă, pe rând, în cratiţă. Se lasă la foc potrivit, se adaugă piureul de roşii şi se condimentează cu sare, piper, boia, cimbru şi busuioc. După ce au fiert toate legumele, se bagă pentru câteva minute în cuptor să scadă şi să se rumeneas­că. Se serveşte ornată cu pătrunjel verde tocat mărunt.

Ghiveci cu pulpa de porc

Ghiveci_cu_pulpa_de_porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.