Ghiveci cu piept de curcan

Printeaza

O reteta de ghiveci cu piept de curcan din: piept de curcan, varza, cartofi, ceapa, ardei, morcovi, mazare, sare, piper, ulei si marar.

Ingrediente:

  • 400 g piept de curcan
  • o varza mica
  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 3 ardei
  • 2-3 morcovi
  • 300 g mazare proaspata
  • sare
  • piper alb si negru macinat
  • 50 ml ulei
  • o legatura marar

 

Mod de preparare:

Se spală pieptul de curcan, se scurge şi se taie cubuleţe. Se pune uleiul de floarea-soarelui într-o cratiţă şi se călesc bucăţile de carne. Intre timp, se curăţă legumele şi se spală bine. Cartofii se taie cubuleţe, morcovii se taie rondele, ceapa, solzişori, ardeii, fâşii, varza se toacă mărunt iar mazărea se fierbe în prealabil.

Legumele se adaugă în cratiţa cu pieptul de curcan călit şi se amestecă continuu să nu se lipească. Se adaugă apă călduţă şi se lasă să fiarbă înăbuşit. Pentru gust şi aromă, se pune o legătură de mărar şi se condi­mentează cu sare şi piper. Se bagă în cuptor să scadă şi se serveşte cu pâine proaspătă.

Ghiveci cu piept de curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.