Ghiveci de peşte

Printeaza

O reteta simpla de ghiveci de peste din: peste, morcov, telina, patrunjel, rosii, ceapa, fasole verde, masline si verdeata.

Ingrediente:

  • 800 g peşteGhiveci de peşte
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină ţelină
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 7 roşii
  • 1 ceapă
  • 200 g fasole verde
  • 18 măsline
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Curăţaţi peştele şi îl tăiaţi în bucăţi, apoi îl săraţi. Tăiaţi ceapa mărunt, legumele le tăiaţi în felii rotunde, iar fasolea o rupeţi în bucăţi mai mici.

Le puneţi pe toate la înăbuşit în ulei, săraţi şi puneţi câte puţină apă caldă, din când în când, atunci când vedeţi că a scăzut apa.

Legumele nu trebuie să se sfărâme, iar când sunt fierte mai mult de jumătate, puneţi bucăţile de peşte, roşiile feliate şi verdeaţă după gust.

Daţi la cuptor să mai scadă puţin şi este gata ghiveciul, delicios şi hrănitor.

Ghiveci de peşte

Ghiveci de peşte

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.