Ghiveci cu orez si carne de vită

Printeaza

O reteta de ghiveci cu orez si carne de vita din: rasol de vaca, orez, ceapa verde, ardei, patrunjel, marar, morcovi, cartofi, sare si piper.

Ingrediente:

  • 500 g rasol de vaca
  • 150 g orez
  • 2-3 cepe (verzi)
  • ardei rosii
  • patrunjel si marar verde
  • 2 morcovi
  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Asezi in vasul roman (sau intr-un vas de yena) un strat de cartofi (cubulete), un strat carne de vita, putin morcov, o ceapa, putin ardei, sare si piper. Reiei ordinea, dar invers, asa incat cartofii sa fie deasupra.

Adaugi cam 500 ml apa. Asezi capacul si il lasi la cuptor o ora la foc maxim. Dupa o ora ridici capaul, amesteci si presari verdeata. mai lasi 10 minute la cuptor, la foc maxim si apoi e gata.

Ghiveci cu orez si carne de vită

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.