Ghiveci de legume si carne de pui
PrinteazaGhiveci de legume si carne de pui din: piept de pui, cartofi, ceapa, dovlecei, varza, ardei, rosii, condimente si ulei.
- 1 piept de pui si 3-4 pulpe de pui superioare
- 5 cartofi mari
- 2 cepe
- 2 dovlecei
- 1/2 varza
- 2 ardei
- 3 rosii
- 2 lingurite condimente
- putin ulei
Mod de preparare:
Cureţi legumele şi le tai în forme diferite, le aşezi în tavă, adaugi pieptul de pui tăiat felii subţiri şi pulpele superioare.
Condimentezi cu busuioc, tarhon, 2 linguriţe condimente, piper şi adaugi câteva cubuleţe de margarina sau puţin ulei, cât să acopere preparatul, apoi îl dai la cuptor.
Când este aproape gata, pui roşiile tăiate felii şi dai din nou la cuptor. Când e gata, presari caşcaval ras, pătrunjel şi mărar, tocate mărunt.
Ghiveci de legume si carne de pui
Pofta buna!