Ghiveci delicios de legume

Printeaza

Ghiveci delicios de legume din: ceapa, morcov, telina, cartof, dovlecel, boabe de mazare, pastai de fasole, ardei gras, vanata, ulei, sare, piper, pulpa de rosii, cimbru, patrunjel verde.

Ingrediente:Ghiveci_delicios_de_legume

  • 2 cepe medii
  • 1 morcov mare
  • 1 telina mica
  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel mic
  • 1 mana boabe de mazare
  • 1 mana de pastai de fasole
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 vanata mica
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper boabe
  • 1 cana de pulpa de rosii
  • un praf de cimbru
  • patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Speli, cureţi legumele şi toci mărunt ceapa şi morcovul. Dai ţelina pe răzătoarea mare, feliezi dovlecelul, iar cartofii îi tai în cuburi mari. In uleiul încins căleşti ceapa tocată şi cartoful, adăugând şi câteva linguri cu apă.

Adaugi apoi restul de legume şi laşi să fiarbă în vasul acoperit, preţ de circa 5 minute. Potriveşti gustul de sare, adaugi pasta, de roşii diluată în 200 ml apă, presari cimbrul şi piperul boabe şi dai la cuptor pentru 20- 30 de minute, până se evaporă lichidul..

Serveşti ghiveciul cu pătrunjel verde tocat.

Ghiveci delicios de legume

Ghiveci_delicios_de_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.