Ghiveci de toamna cu gogosari

Printeaza

Ghiveci de toamna cu gogosari din: ceapa, morcovi, ardei, gogosari, rosii, ulei, sare, orez, bulion, conservant.

Ingrediente:Ghiveci de toamna cu gogosari

  • 500 g ceapa
  • 700 g morcovi
  • 1 kg ardei
  • 2,5 kg gogosari
  • 3 kg rosii decojite
  • 650 ml ulei
  • sare
  • 400 g orez fiert separat
  • 400 ml bulion
  • conservant

 

Mod de preparare:

Speli şi cureţi legumele. Căleşti ceapa tăiată rondele sau peştişori, morcovii rondele, ardeii şi gogoşarii tăiaţi fâşii, iar când sunt ga£», adaugi roşiile decojite şi sarea. Laşi să fiarbă toţii, între timp, speli orezul, apoi îl fierbi şi adaugi peste el bulionul.

Pui orezul peste legume şi laşi să mai fiarbă puţin, după care adaugi conservantul. Cand ghiveciul s-a răcit, îl pui în borcane, pe care le închei cu capac. Le sterilizezi la bain-marin.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.