Ghiveci de legume cu verdeata

Printeaza

Ghiveci de legume cu patrunjel din: cartofi, dovlecei, morcovi, vinete, rosii, usturoi, praz, ardei verde, ceapa, ulei, capere, sare, piper, dafin, patrunjel.

Ingrediente:Ghiveci_de_legume_cu_verdeata

  • 0,5 kg cartofi
  • 0,5 kg dovlecei
  • 0,5 kg morcovi
  • 0,5 kg vinete
  • 0,5 kg rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 praz
  • 1 ardei verde
  • 2 cepe mari
  • ulei
  • capere
  • sare
  • piper
  • dafin
  • 1 legatura de patrunjel

 

Mod de preparare:

Ceapa, prazul şi ardeiul tăiate solzi se călesc în ulei. Se adaugă în ordine: morcovii, vinetele, cartofii şi dovleceii tăiaţi rondele.

Se adaugă apă, fără să se depăşească nivelul zarzavaturilor; Când sunt bine fierte, se adaugă roşiile decojite şi tăiate cubulete mici, usturoiul tocat mărunt, sarea, piperul şi dafinul.

Se mai lasă pe foc 10 minute. Verdeaţa se adaugă după ce se îndepărtează de pe foc.

Ghiveci de legume cu verdeata

Ghiveci_de_legume_cu_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.