Ghiveci de legume cu rozmarin

Printeaza

Ghiveci de legume cu rozmarin din: vinete, dovlecei, ardei, ceapa, rosii, morcovi, pastai, cimbru, rozmarin, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 3 vinete
  • 3 dovlecei
  • 2 ardei graşi roşii
  • 2 ardei graşi verzi
  • o ceapă
  • 4 roşii mari
  • 2 morcovi
  • câteva păstăi de fasole
  • cimbru
  • rozmarin
  • 2 căţei usturoi
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Toate legumele se spală, se curăţă de coajă, unde este cazul, şi se taie felii, rondele sau fâşii.

Se pun legumele într-un vas de cuptor şi se presară cu sare şi piper. Se toarnă uleiul, se amestecă bine, se pun cimbrul, rozmarinul şi usturoiul feliat.

Se lasă la cuptor pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.