Ghiveci de legume cu peste

Printeaza

Ghiveci de legume cu peste din: peste, morcov, telina, patrunjel, rosii, ceapa, fasole verde, masline.

Ingrediente: Ghiveci_de_legume_cu_peste

  • 1 peşte de 1 kg
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină de ţelina
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 7 roşii
  • 1 ceapă
  • 200 g fasole verde
  • 18 măsline
  • verdeaţă

Mod de preparare:

Curăţă şi taie peştele în bucăţi, sărează-l. Taie ceapa mărunt, legumele în rondele şi rupe fasolea în bucăţi mai mici.
Pune-le pe toate la înăbuşit în ulei, sărează şi adaugă un strop de apă caldă dacă vezi că scad prea repede. Legumele să nu se sfărâme, iar când sunt fierte mai mult de jumătate, pune bucăţile de peşte, roşiile feliate şi verdeaţă după gust.

Pune la cupter să scadă puţin şi ghiveciul delicios şi hrănitor este gata!

Ghiveci de legume cu peste

Ghiveci_de_legume_cu_peste

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.