Ghiveci de legume cu marar

Printeaza

Ghiveci de legume cu marar din: cartofi, morcovi, dovlecel, varza, praz, ciuperci, bulion, ulei, marar, sare, piper.

Ingrediente:Ghiveci de legume cu marar

  • 5 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 varză mică
  • 1 fir de praz
  • 1 cutie de ciuperci
  • 3 linguri bulion
  • 3 linguri de ulei
  • 1 legătură de mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă, se taie cuburi. Prazul şi do­vlecelul se curăţă, se taie rondele. Morcovul se dă pe răzătoarea mare, varza se taie fideluţă.

Toate se amestecă cu ciupercile tăiate felii, se adaugă ulei, sare, piper şi se lasă la cuptor 20 de minute. Se adaugă bulionul, 1 ceaşcă de apă şi se mai lasă la cuptor 10 minute.

La sfârşit se pre­sară mărar tocat mărunt.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place ghiveciul de legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.