Ghiveci de legume cu carne de pui

Printeaza

Ghiveci de legume cu carne de pui din: piept de pui sau 3-4 pulpe de pui superioare, cartofi, ceapa, dovlecei, varza, ardei, rosii.

Ghiveci_de_legume_cu_carne_de_pui

Ingrediente:

  • 1 piept de pui sau 3-4 pulpe de ţi pui superioare
  • 5 cartofi mari
  • 2 cepe
  • 2 dovlecei
  • 1/2 varză
  • 2 ardei
  • 3 roşii

Mod de preaprare:

Cureţi legumele şi le tai în forme diferite în funcţie de imaginaţia fiecăru­ia, le aşezi în tavă, adaugi pieptul de pui tăiat felii subţiri şi pulpele superioare.

Condimentezi cu busuioc, tarhon, piper, adaugi cubuleţe de margarină sau torni ulei, apă cât să acopere preparatul şi le dai la cuptor.

Când este aproa­pe gata, adaugi roşiile tăiate felii şi dai din nou tava la cup­tor. Când este ga:a, presari caşcaval ras, pă;runjel şi mârar.

Ghiveci de legume cu carne de pui

Ghiveci_de_legume_cu_carne_de_pui

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.