Reteta ghiveci cu legume

Printeaza

Reteta ghiveci cu legume

Intr-o cratiţă în care ai încins ulei, căleşti 1 ceapă, 1 ardei, 1 morcov (tocate mărunt). Pui apoi 2 vinete şi 2 dovlecei curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe.

Fierbi separat o mână de fasole verde şi o mână de mazăre şi le răstorni peste vinete şi dovlecei când au fiert.

Adaugi 3-4 roşii proaspăt tăiate cubuleţe. Potriveşti de sare şi piper, pui foaie de dafin, 2-3 căţei de usturci şi mai laşi ghiveciul pe foc 5 minute. La sfârşit îl ornezi cu pătrunjel verde tocat.

Reteta ghiveci cu legume

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.