Reteta ghiveci de crap

Printeaza

Reteta ghiveci de crap

Ingrediente:Reteta ghiveci de crap

  • 1,200 kg crap
  • 1 morcov
  • 1lingura faina
  • 250 g mazăre
  • 6 ardei graşi
  • 150 g fasole jidea
  • 200 g conopidă
  • 500 g roşii
  • 2 legături de mărar
  • 2 cartofi
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • 100 g ulei
  • cimbru
  • 1/2 pahar vin

 

Mod de preparare:

Zarzavatul se taie bucăţi egale şi se sotează în ulei cu ceapa tocată (fără conopidă şi roşii).

Se pune apoi puţină apă, sare şi piper şi la urmă se pune conopida, apoi roşiile curăţate şi tăiate şi cimbru.

Cînd este gata, se răstoarnă zarzavatul într-o tavă adancă. Peştele se taie bucăţi, se sărează şi se aşază peste zarzavat uns cu ulei.

Se pune 1/2 pahar vin şi se dă la cuptor circa 45 minute. Se serveşte cald sau rece.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am mai facut ghiveci de crap. Merita incercat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.