Ghiveci cu zacusca

Printeaza

Ghiveci cu zacusca

Ingrediente:Ghiveci cu zacusca

  • 1 borcan (400 g) de zacuscă
  • 2 morcovi
  • 1 ţelină mică
  • 1 gulie
  • 2 cepe mari
  • 2-3 cartofi
  • 3 linguri pastă de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1/2 kg legume congelate de care ai – mazăre, conopidă, fasole verde, dovlecei

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, gulia, morcovul şi ţelina, le tai mărunt, apoi le căleşti în ulei până se înmoaie. Speli legumele decongelate, cureţi şi cartofii, le tai pe toate bucăţele şi le adaugi în cratiţă cu o ceaşcă de apă.

Ghiveci cu zacusca1

Le laşi să fiarbă înăbuşit 20 de minute, apoi adaugi pasta de roşii, zacusca, sare şi piper după gust şi dai mâncarea la cuptor pentru 15-20 de minute.

Ghiveci cu zacuscă

Ghiveci cu zacusca

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.