Ghiveci cu morcovi si mazare

Printeaza

Ghiveci cu morcovi si mazare din: fasole verde, mazăre conservată, morcovi, smântână, unt.

Ghiveci cu morcoc si mazare

Ingrediente:

  • 250 g fasole verde
  • 500 g mazăre conservată
  • 250 g de morcovi
  • smântână
  • unt

Mod de preparare:

Puneţi fasolea tăiată într-o oală, împreună cu morcovii tăiaţi în rondele subţiri. Turnaţi apă clocotită cu sare până ce se acoperă.

Mazărea, fiind conservată, se adaugă numai atunci când fasolea şi morcovii sunt fierţi.

Toate se răstoarnă într-un castron şi, pe când sunt încă fierbinţi, se toarnă peste ele unt proaspăt şi smântână şi se serveşte.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.