Ghiveci cu ciolan de porc

Printeaza

Ghiveci cu ciolan de porc

Ghiveci cu ciolan de porc din: ciolane de porc, morcov, ceapa, pastarnac, telina, vinete, conopida, mazare, fasole verde, pasta de rosii.

Ingrediente:

  • 1-2 ciolane de porc
  • un morcov
  • o ceapă
  • un păstârnac
  • o ţelină
  • 1-2 vinete
  • o conopidă
  • mazăre
  • păstăi de fasole verde
  • suc sau pastă de roşii

 

Mod de preparare:

Pui ciolanele la rumenit şi adaugi o ceapă tăiată mărunt şi puţină apă şi laşi să fiarbă înăbuşit. Separat căleşti morcovul, păstârnacul şi ţelina. într-un vas pui ciolanele rumenite cu ceapa, legumele călite şi cele de la congelator dezgheţate şi tăiate mărunt şi amesteci bine.

Pui apoi suc de roşii sau pastă de roşii subţiată cu puţină apă. Le dai pe toate la cuptor până ce scad. Laşi ghiveciul la cuptor aproape 40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.