Ghiveci cu cimbru si usturoi
PrinteazaGhiveci cu cimbru si usturoi din: vinete, dovlecei, ardei graşi, telina, rosii, usturoi, ulei, cimbru, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 vinete
- 2 dovlecei
- 2 ardei graşi
- 2 fire ţelină
- 6 roşii
- 2 căţei usturoi
- 4 linguri ulei
- cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spală, se curăţă şi se taie cât mai mărunt toate legumele. Intr-o lingură de ulei-se căleşte usturoiul si se adaugă cimbrul.
Legumele se stropesc cu restul uleiului si se pun într-un vas de fiert. Se adaugă usturoiul cu cimbrul, se amestecă, se potriveşte de sare si piper si se lasă la fieri acoperit pentru o oră.
Ghiveci cu cimbru si usturoi
Pofta buna!