Ghiveci cu bame

Printeaza

Se prăjesc mai multe cepe cu untdelemn, ca să facă un sos fru­mos, în care se pune şi bulion şi puţină faină. Când sosul e gata, se pun în el toate zarzavaturile de care dispui, din fiecare câte puţin: morcov tăiat felii, dovlecei, pătlăgele vinete, pătlăgele roşii, ardei graşi tăiaţi fin, fasole verde, mazăre verde, bame, care mai întâi au fost opărite cu borş, verdeaţă, cartofi, toate tăiate felii; cartofi în cantitate mai mare ca celelalte.

Toate zarzavaturile trebuie întâi prăjite puţin, apoi puse în sos şi date la cuptor. Sosul trebuie să cuprindă totul, se pune sare şi puţin piper negru.

Ghiveci cu bame

Ghiveci cu bame

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ghiveci cu bame

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.