Ghiveci de crap

Printeaza

O reteta de ghiveci de crap din: crap, ulei, ceapa, morcov, patrunjel, telina, rosii, mazare, fasole verde, piper si sare.

Ingrediente:Ghiveci de crap

  • 1 crap de 1 kg
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 pătrunjel
  • ţelină
  • 4 roşii
  • o ceaşcă cu mazăre
  • o ceaşcă cu fasole verde
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă peştele, se taie în bucăţi, se sărează şi se lasă deoparte până se pregăteşte zarzavatul. Se căleşte în ulei ceapa tăiată felii, iar când este transparentă se adaugă un morcov, un pătrunjel şi ţelină, tăiate felii; când acestea încep să se înmoaie, se adaugă roşiile, mazărea, fasolea verde tăiată în bucăţi şi piper.

Când sunt aproape fierte, se pun două linguri de ulei şi peştele şi se lasă să fiarbă înăbuşit la cuptor. Mâncarea trebuie să fie scăzută; dacă se observă însă că scade prea tare şi peştele nu este încă gata, se mai adaugă puţină apă. Se serveşte rece.

Ghiveci de crap

Ghiveci de crap

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.