Ghiveci asiatic

Printeaza

O reteta de ghiveci asiatic din: ardei grasi, ceapa verde, morcovi, dovlecel, pulpa de ananas, usturoi, germeni de soia, carne de porc, ulei, miere si sos de soia.

Ingrediente:Ghiveci asiatic

  • 2 ardei graşi roşii
  • 4 cepe verzi
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 400 g pulpă de ananas
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 g germeni de soia
  • 500 g carne de porc
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură miere
  • 2 linguri sos de soia

 

Mod de preparare:

Ardeii graşi se taie fâşii, cea­pa verde se taie rondele. Mor­covii se taie beţişoare. Se taie cuburi dovlecelul şi ananasul. Se toacă usturoiul. Se lasă să se scurgă germenii.

Se încinge uleiul în wok: se prăjeşte carnea cca 3 min. Se adaugă legumele, germenii şi usturoiul şi se mai prăjesc 2 min.

Se adaugă ceapa verde, ananasul, mierea, puţină apă şi sosul de soia. Se mai fierb cca 4 min, amestecând.

Ghiveci asiatic

Ghiveci asiatic

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.