Gem gustos de caise

Printeaza

Gem gustos de caise din: caise, zahar.

Ingrediente:Gem_gustos_de_caise

  • un kg caise fara samburi
  • un kg zahar

 

 

 

 

Mod de preparare:

Se scot sâmburii caiselor spălate şi se pun într-o cratiţă alternând cu zahărul.

Se lasă aşa-12 ore, de seara până dimineaţa.

A doua zi, se pun la fiert cu tot cu sucul pe care îl lasă. Din momentul în care fierb, se lasă 15 minute.

Se toarnă caldă în borcane, se pun capace şi se lasă pe capac să se răcească.

Gem gustos de caise

Gem_gustos_de_caise

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Gem de caise cu levantica

Gem de caise cu levantica

Gem de caise cu levantica din: caise, zahar, flori de levantica, lamai. Ingrediente: 3 kg caise 2 kg zahăr 2 mâini flori de levănţică uscate sucul de la 4 lămâi   Mod de preparare: Se spală caisele, se curăţă şi se golesc de sâmburi. Se pun în cratiţă cu zahăr şi suc de lămâie, Levănţica […]

 

Gem de citrice

Reteta gem de caise cu amaretto

Reteta gem de caise cu amaretto din: caise, zahar, lamaie, apa, amaretto. Ingrediente: 1200 g caise 1000 g zahăr gelifiantt 1:1 1 lămâie 200 ml apă 4 cl amaretto   Mod de preparare: Caisele se spală, se taie jumătăţi şi li se scoate sâmburele. 10 sâmburi se sparg, iar miezul se scoate din coajă, se […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.