Gem de visine cu miere

Printeaza

Gem de visine cu miere din: căpşuni, miere.

Gem de visine cu miere

Ingrediente:

  • 1 kg căpşuni
  • 700-800 g miere

Mod de preparare:

Speli şi cureţi de codiţe căpşunile (le poţi amesteca cu fragi) şi le pui într-un castron de porţelan. Torni deasupra mierea şi laşi să stea 3-4 ore.

Scurgi si­ropul rezultat, îl strecori si apoi, amestecând mereu, fierbi pe foc iute timp de 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.