Gem de rosii

Printeaza

Gem de rosii din: ulei de masline, ghimbir, usturoi, otet de cidru de mere, scortisoara, chimion, cuisoare.

Ingrediente:Gem_de_rosii

  • 2 linguri de ulei de masline
  • un sfert de cana de ghimbir tocat marunt
  • 4 catei de usturoi pisati
  • un sfert de cana de otet de cidru de mere
  • 3 bete de scortisoara
  • 6 rosii carnoase fara seminte si tocate
  • o treime de cana de zahar brun
  • o lingurita de chimion
  • jumatate de lingurita de cuisoare pisate

 

Mod de preparare:

Incingeţi ulei într-un vas şi sotati 3-4 minute ghimbirul si usturoiul. Adăugaţi oţetul şi betele de scorţişoară şi aşteptaţi să scadă la jumătate. Adău­gaţi roşiile, zahărul, chimionul şi cuişoarele. Acoperiţi cu un capac şi fierbeti 5 minute la foc mediu.

Luaţi capacul, măriţi flacăra şi mai amestecaţi 8 minute până se îngroaşă. Reduceţi din nou flacăra şi fierbeti până devine ca un gem.

Gem de rosii

Gem_de_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.