Gem de pere

Printeaza

Gem de pereGem de pere

Ingrediente:

  • 2 kg pere (fără cotoare)
  • 1 kg zahăr

 

Mod de preparare:

Cureţi perele de coajă şi le tai în patru, apoi cureţi fructele de căsuţele cu sâmburi. Mai tai perele o dată, în felioare.

Pui la fiert într-o cratiţă 2 kg de pere astfel pregătite şi 1 kg zahăr până ce compoziţia scade la jumătate şi se leagă bine. Gemul se pune în borcane cât e cald.

Gem de pere

Gem de pere

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.