Gem de casie cu suc de lamaie

Printeaza

Gem de casie cu suc de lamaie din: caise deshidratate, suc de lămâie, apa.

Gem de casie cu suc de lamaie

Ingrediente:

  • 2 ceşti de caise deshidratate
  • 2 linguri de suc de lămâie
  • 1/3 ceasca de apă, pentru amestecat

Mod de preparare:

Puneţi baisele la înmuiat în apă, pentru cincisprezece minute. Scurgeţi caisele şi puneţi-le într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează sub forma unui sos gros.

Adăugaţi treptat apa, pentru a obţine consistenţa dorită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.