Gelatina din vin

Printeaza

Gelatina din vin din: vin alb, apă, foi gelatină, tablete zaharină.

Ingrediente:Gelatina din vin

  • 100 ml vin alb
  • 100 ml apă
  • 2 foi gelatină
  • 2 tablete zaharină

 

 

 

Mod de preparare:

Se amestecă vinul cu apa, se adaugă zaharina şi gelatina inmuiata în apă rece şi dizolvată într-o lingură de apă fierbinte.

Se toarnă compoziţia într-un vas de sticlă şi se lasă la rece, să se întărească.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Luiza Monicovschi

    Si asa arata ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.