Gelatina de lapte

Printeaza

O reteta delicioasa de gelatina de lapte din: albusuri, zahar pudra, zahar vanilat si alune.

Ingrediente:Gelatina de lapte

  • 4 albuşuri
  • 1 ou
  • 100 g zahăr pudră
  • 1 plic de zahăr vaniiat
  • 100 g alune
  • 300 ml lapte

 

Mod de preparare:

Baţi albuşurile nu prea tare, adaugi oul, zahă­rul pudră, plicul de zahăr vaniiat, amesteci încet, apoi adaugi laptele puţin câte puţin, amestecând continuu.

Cureţi alunele de coajă şi le zdrobeşti. Pui crema pe foc şi o baţi, până dă în clocot.

O iei de pe foc, adaugi alunele zdrobite şi torni gelatina în pahare.

Deasupra, decorezi cu alune zdrobite.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.