Gazpacho cu rosii si castraveti

Printeaza

Gazpacho cu rosii si castraveti din: roşii, castravete de grădină, paine, usturoi, ott de vin, ulei, sare, piper, busuioc.

Gazpacho_cu_rosii_si_castraveti

Ingrediente:

  • 700 g roşii
  • 1/2 castravete de grădină
  • 2 felii pâine
  • 1 căţel usturoi
  • 3 linguri oţet din vin
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

Pentru servit:

  • 2 roşii
  • 1/2 castravete
  • busuioc proaspăt

Mod de preparare:

Roşiilor li se face o crestătură, se scufundă un minut în apă clocotită şi apoi se curăţă de pieliţe. Se taie în patru. Castravetele se taie rondele, iar pâinea se pune la înmuiat în apă rece.

Se mixează roşiile şi castraveţii, apoi se adaugă miezul de pâine bine scurs, usturoiul, uleiul, oţetul, sare şi piper.

Se mixează din nou şi se lasă o oră la frigider înainte de servire. Se aduce la masă cu roşii si castraveţi, tăiate cuburi mici şi busuioc proaspăt.

Gazpacho cu rosii si castraveti

Gazpacho_cu_rosii_si_castraveti

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.