Gazpacho cu rosii, ceapa si usturoi

Printeaza

Gazpacho cu rosii, ceapa si usturoi din: roşii, ceapa, usturoi, pâine veche, ardei mici (verde şi roşu), zeamă de carne, crutoane de paine.

 

Ingrediente: Gazpacho_cu_rosii_ceapa_si_usturoi

  • 4 roşii mari, bine coapte
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 felii de pâine veche
  • 2 ardei mici (1 verde şi 1 roşu)
  • 1 l zeamă de carne
  • 1 castravete crutoane de paine

Mod de preparare:

Se curăţă usturoiul şi ceapa, se taie ardeii în două şi se scot seminţele. Se sfărâmă pulpa roşiilor pe o sită şi se dă sucul lor la mixer, cu ceapa şi usturoiul, feliile de pâine, o bucată din fiecare ardei.

Se răstoarnă acest preparat într-un văs adânc de pământ şi se amestecă cu zeama de carne. Se sărează, se piperează şi se pune la frigider cel puţin 2 ore.

Apoi se prăjesc crutoanele în uleiul de măsline, se taie castravetele şi cele două jumătăţi de ardei cubuleţe şi se pune totul în farfurioare, de unde fiecare se va servi după dorinţă.

Gazpacho cu rosii, ceapa si usturoi

Gazpacho_cu_rosii_ceapa_si_usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.