Gazpacho de ardei gras

Printeaza

Se incinge cuptorul la 200C. Se taie jumatati 750 g ardei grasi galbeni si se aseaza pe tava, cu pielea in sus. Se coc 20 minute pana ce piele face basicute. Se taie cuburi 150 g paine alba si se stropesc cu 75 ml ulei de masline. Se presara 4 catei de usturoi pisati.

Se curata 1 bulb de fenicul, se spala si se toata separat frunzulitele si bulbul. Se taie 1 rosie. Se scoate ardeiul gras din cuptor si se aseaza deasupra un prosop umed. Se lasa sa se racoreasca si se decojesc; se taie cuburi.

Toate bucatile de legume se adauga la paine; se toarna 250 ml supa de legume si se paseaza. Se adauga 2 linguri otet, sare si piper. Se da la frigider 60 de minute. Se garniseste cu frunzulite de fenicul si cubulete de rosii.

Gazpacho de ardei gras

Gazpacho de ardei gras

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.