Garnitură cu mazăre si fasole verde

Printeaza

O reteta de garnitura cu mazare si fasole verde din: bacon, ceapa, frunza de dafin, vin alb, supa din concentrat de legume, mazare, fasole verde si salata verde.

Ingrediente:Garnitură cu mazăre si fasole verde

  • 125 g bacon, taiat fasii
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • 1 frunza de dafin
  • 200 ml vin alb
  • 100 ml supa din concentrat de legume
  • 200 g mazare
  • 200 g fasole verde
  • 1 legatura de salata verde

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie, prăjeşte baconul la foc potrivit, până de­vine crocant. Adaugă ceapa tocată şi frunzele de dafin şi căleşte-le la foc mic, până se înmoaie. Adaugă vinul şi con­centratul de legume, măreşte fla­căra, lasă să dea în clocot şi fier­be timp de două minute.

Adaugă fasolea ver­de, căleşte-o două minute, apoi pune mazărea şi fierbe încă 3 mi­nute. închide focul şi încorpo­rează frunzele de salată chiar îna­inte de servire.

Garnitură cu mazăre si fasole verde

Garnitură cu mazăre si fasole verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.