Garnitura de sparanghel cu pesmet aromat şi alune de pădure

Printeaza

Mixează 25 g de pesmet proaspăt, 25 g alune de pădure tocate şi coaja rasă de la 1/2 lămâie. Asezonează. Incinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie şi rumeneşte amestecul pe bază de pesmet. Taie 350g tulpini de sparanghel în bucăţi de 2-3 cm.

Fierbe-le 2 minute în apă clocotită, sărată în prealabil, până devin fragede, dar încă mai sunt crocante. Scurge-le şi apoi amestecă-le cu putin ulei de masline, cateva picaturi de zeama de lamaie, sare si piper. Pune deasupra pesmetul si 1 lingura de marar tocat.

Garnitura_de_sparanghel_cu_pesmet_aromat_si_alune_de_padure

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.