Garnitura de morcovi

Printeaza

Garnitura de morcovi din: morcovi, ulei de masline, sirop de artar si nuci pecan.

Ingrediente:Garnitura_de_morcovi

  • 1kg de morcovi, tăiaţi în sferturi
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 4 linguri sirop de arţar
  • 25g de nuci pecan, mărunţite

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte cuptorul la 220º C/gaz 7. Se pun morcovii într-o tavă mare termorezistentă. Se stropesc cu uleiul şi sare din plin, apoi se împrăştie în tavă într-un strat uniform. Se acoperă cu folie de aluminiu şi se lasă în cuptor timp de10 minute, apoi se dă la o parte folia de aluminiu şi se mai lasă la cuptor 20 de minute.

Se stropesc cu sirop de arţar şi se împrăştie nucile pecan, apoi se mai lasă la cuptor 10 minute până când morcovii sunt moi şi aurii, iar nucile pecan s-au prăjit.

Garnitura de morcovi

Garnitura_de_morcovi

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. N-am folosit niciodata garnitura de morcovi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.