Garnitura de legume pentru friptura

Printeaza

Garnitura de legume pentru friptura din: conopida, broccoli, fasole verde, cartofi noi, patrunjel, lamaie, sare.

Ingrediente:Garnitura de legume pentru friptura

  • 1 conopida
  • 1 broccoli
  • 1/2 kg fasole verde
  • 1/2 kg cartofi noi
  • 6-8 fire de patrunjel
  • 1 lamaie
  • sare

 

Mod de preparare:

Spalati conopida si broccoli, desfaceti buchete, puneti intr-o sita care se asaza pe gura unei oale unde firbe apa cu sare.

Sunt gata in 20-25 minute. Scoateti legumele pe un platou, stropiti cu zeama de lamaie.

Curatati fasolea verde de varfuri si codite, spalati in apa calduta, puneti la fiert cu 1 cana de apa fiarta.

Scoateti dupa 20-25 minute, puneti pe platou langa conopida si broccoli.

Fierbeti si cartofii in coaja timp de 25 minute, scurgeti apa, curatati cartofii, taiati-i felii mari.

Stropiti cu zeama de lamaie. Tocati marunt frunzele de patrunjel, presaraţi peste legume, serviti langa friptura.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Garnitura de legume cu feta

Garnitura de legume cu feta din: ceapa, usturoi, vinete, dovlecei, cartofi, tomate, ulei de masline, supa de legume concentrata, frunze de salvie, sare, piper, branza feta si busuioc. Ingrediente: 100 g ceapa 2 catei de usturoi 250 g vinete 250 g dovlecei verzi (zucchini) 250 g cartofi 600 g tomate in conserva 50 ml ulei […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.