Garnitura de dovleac picant

Printeaza

Garnitura de dovleac picant din: dovleac, chilli, miere, fistic si ulei de masline.

Ingrediente:Garnitura_de_dovleac_picant

  • 1 dovleac
  • 1/2 lingurita de fulgi de chilli
  • 1 lingura miere
  • 50 g fistic tocat
  • 1 lingura de ulei de masline

 

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 5/180°C. Taie un dovleac felii pe lungime, după ce l-ai curăţat de coajă şi seminţe. Aşază feliile în tava de copt.

Presară 1/2 linguriţă fulgi de chilli, stropeşte cu 1 lingură ulei de măsline şi dă la cuptor 30 min.

Stropeşte cu 1 lingură miere şi presară 50 g fistic tocat. Dă din nou la cuptor 10 min, până când se pătrunde şi se caramelizează.

 

Garnitura de dovleac picant

Garnitura_de_dovleac_picant

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.