Galuste

Printeaza

Galuste

Galuste din: cartofi, carne, oua, sare, piper, faina, sos picant.

Ingrediente:

  • 1 kg de cartofi
  • 1/2kg de carne de porc sau de vita
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • o lingura de faina
  • sos picant

 

Mod de preparare:

Fierbeti cartofii cu coaja, bine spalati, cind sint gata, curatati-i. Separat fierbeti bine carnea si treceti-o apoi prin masina de tocat.

In cartofii pasati puneti un ou, sare, piper si faina atit cit sa puteti intinde aluatul. In carnea tocata puneti 1 ou, sare, piper.

Taiati foaia de aluat in patrate de 5-6 cm, puneti pe fiecare cite o lingurita de tocatura si rulati galustele.

Puneti-le apoi intr-un vas cu apa ce clocoteste si cind sint gata scoateti-le cu spumiera.

Puneti-le intr-o tava sau vas de iena, acoperiti-le cu sos picant si dati-le la cuptor pentru 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.