Găluşte cu spanac

Printeaza

O reteta de galuste cu spanac din: frunze de spanac, branza de vaci, oua, galbenusuri, cascaval, faina, fulgi de migdale, nucsoara si sare.

Ingrediente:Găluşte cu spanac

  • 130 g frunze de spanac
  • 200 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 2 galbenusuri
  • 100 g cascaval
  • 120 g faina
  • 50 g fulgi de migdale
  • nucsoara macinata
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se toacă spanacul. în brânza de vaci se înglobează treptat ouăle şi gălbenuşurile, apoi se adaugă caşcaval ras, făină, fulgii de migdale pisaţi puţin, sare şi nucşoară. Se ames­tecă, se adaugă spanacul şi se înglobea­ză şi el. Compoziţia se lasă să se odih­nească.

Intr-o oală, se pune la fiert o cantitate mare de apă cu sare, apoi se reduce focul la mijlociu. Cu ajutorul a două lin­guriţe se scot găluşte din compoziţia de spanac şi se aşază în apa fierbinte, dar care nu mai clocoteşte. Se lasă să fiarbă găluştele 4-5 min, apoi se scot şi se păs­trează la cald.

Găluşte cu spanac

Găluşte cu spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.