Galuste de varza alba

Printeaza

Galuste de varza alba din: varza alba, cascaval, oua, gris, smantana,are si piper.

 

Ingrediente:

  • 500 g varză albă
  • 3 linguri caşcaval ras
  • 1 lin­gură griş
  • 2 ouă
  • 1 lingură smântână
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Cureţi varza, o tai bucăţi mari şi le pui la fiert în apă cu sare.

După ce s-a răcit, o treci prin maşina de tocat şi îi adaugi caşcavalul ras, grişul, gălbenuşurile, sarea şi smântână.

Amesteci foarte bine şi din compoziţie iei cu o linguriţă şi dai drumul găluştelor în apă clocotită.

Le laşi să fiar­bă 4 minute. Sunt foarte bune cu sos picant, la alegere.

Galuste de varza alba

Bucataria chinezeasca

Dim Sum – Găluștele Chinezești: Rețete Autentice, Istoria Bogată și Secretele Servirii

Dim Sum – Găluștele Chinezești: Rețete Autentice, Istoria Bogată și Secretele Servirii. Dim Sum, un termen care în chineză înseamnă literalmente “a atinge inima”, nu este doar o mâncare, ci o experiență culturală și socială profundă înrădăcinată în istoria Chinei. Această tradiție culinară, care a început ca un repaus pentru călători pe Drumul Mătăsii și […]

 

retete

Găluște cu brânză, spanac și hrișcă

Găluște cu brânză, spanac și hrișcă din: spanac, branza dulce, telemea, hrisca fiarta, gris, ou, usturoi.   Ingrediente: 200 g spanac congelat 150 g brânză dulce 100 g telemea 100 g hrișcă fiartă 100 g griș 1 ou 1 cățel de usturoi   Mod de preparare: Decongelezi spanacul și îl lași să se scurgă în […]

 

retete

Galuste de pesmet cu sunca de pui

Galuste de pesmet cu sunca de pui din: pesmet, unt, oua, sare, patrunjel, sunca de pui si sote de legume. Galuste cu lapte Galuste de cartofi cu pastrama de porc Galuste de mamaliga cu salvie     Ingredinte: 100-120 g de pesmet fin de franzela 50 g unt, 2 oua putima sare 1 lingurita patrunjel […]

 

retete

Galuste cu branza de vaci

Galuste cu branza de vaci din: branza de vaci, ou, faina, unt, gris si sare. Branza de vaci, cunoscuta si sub denumirea de branza proaspata sau branza nefermentata, este un produs lactat obținut din laptele de vaca, prin coagularea laptelui și eliminarea zerului rezultat în procesul de producție. Este un aliment popular și versatil, consumat […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.