Gaina umpluta

Printeaza

Gaina umpluta din: carne tocata, ou, sare, piper, maruntaie de gaina, paine, unt, patrunjel tocat, gaina.

Ingrediente:Gaina umpluta

  • 200 g carne tocata
  • 1 ou
  • sare (1/2 lingurita)
  • un praf piper
  • maruntaiele de la o gaina
  • 1 felie paine faramitata
  • 1 lingura unt
  • patrunjel tocat
  • o gaina de circa 3 kg

 

Mod de preparare:

Cureti gaina si o umpli cu ingredientele de mai sus, pe care le-ai amestecat bine. O cosi cu ata mai tare si o asezi intr-o tava unsa cu unt cald. Deasupra torni o ceasca cu apa.

O introduci in cuptor si o lasi circa 1 ora. Cand este gata o asezi pe un platou, scoti ata cu care a fost cusuta, apoi de jur-imprejur pui frunze de salata, felii de castraveti murati si rondele de ou fiert.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.