Gaina cu sos de ceapa

Printeaza

Gaina cu sos de ceapa din: gaina, ceapa, ardei, unt, usturoi, sare.Gaina cu sos de ceapa

Ingrediente:

  • 1 gaina
  • 4-5 cepe mari
  • 3 -4 ardei grasi
  • 50 g de unt
  • usturoi
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Taiati carnea in bucati potrivite si pudrati-le cu faina. Taiati ardeii in rondele, tocati ceapa, puneti in cratita si deasupra acestora asezati bucatile de carne.

Adaugati unt, acoperiti cratita si dati la cuptor.

Din cind in cind turnati cite putina apa si lasati sa fiarba incet.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.