Fussili cu ardei si sos de avocado

Printeaza

Fussili cu ardei si sos de avocado din: fussili, sare, avocado, zeama de lamaie, piper, sos tabasco, arpagic, ardei gras, ceapa, usturoi si ulei de masline.

Ingrediente:Fussili_cu_ardei_si_sos_de_avocado

  • 350 g fussili
  • sare
  • 1 avocado copt
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • piper macinat
  • sos tabasco
  • 2 linguri arpagic
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb în apă sărată, conform indicaţiilor de pe pachet. Se lasă să se scurgă bine de apă. Avocado se taie înjumă­tăţi, se scoate sâmburele, pulpa se stropeşte cu zeama de lămâie si se zdrobeşte cu o furculiţă. Se dă cu sare, piper şi puţin sos Tabasco, se amestecă şi cu arpagicul.

Ardeii se taie jumătăţi, apoi se taie cubuleţe. Ceapa şi usturoiul se toacă mărunt, apoi se călesc cu ardeiul, în uleiul încins, 3-4 minute. Se pun şi pastele şi se mai lasă un minut pe foc. Se dă cu sare şi piper şi se servesc reci, cu sosul de avocado.

Fussili cu ardei si sos de avocado

Fussili_cu_ardei_si_sos_de_avocado

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.