Fusilli cu ricotta

Printeaza

O reteta de Fusilli cu ricotta din: paste fusilli, ricotta, unt, capere, ardei iute, ceapa verde si sare.

Ingrediente:

  • 500 g paste fusilli
  • 300 g ricotta
  • 2 linguri cu unt
  • 5-6 capere
  • 2 ardei iuti rosii
  • ceapa verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune la fiert pastele în apă clocotită cu sare, conform indicaţiilor de cutie. Scurge-le şi răstoarnă- le într-un vas. Ai grijă să nu le clăteşti!

Adaugă untul, caperele, amestecă şi potriveşte de sare. Dă la cuptor zece minute, apoi pasează ricotta şi pune-o peste paste.

Taie fin ardeiul iute, toacă mărunt câteva ondele de ceapă verde, adaugă totul peste paste şi amestecă.

Serveşte după zece minute, ca să se întrepătrundă ingredientele.

Fusilli cu ricotta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.