Fusilli cu sos de rosii si busuioc

Printeaza

Fusilli cu sos de rosii si busuioc din: paste fusilli, ceapa, ulei, suc de rosii, rosii cherry, ricotta, parmezan, frunze de busuioc.

Ingrediente:Fusilli_cu_sos_de_rosii_si_busuioc

  • o puga de paste fusilli
  • o ceapa mica
  • o lingura ulei
  • 150 ml suc de rosii
  • 5-6 rosioare cherry
  • 3 linguri ricotta
  • 3 linguri parmezan
  • cateva frunze busuioc

 

Mod de preparare:

Se pun pastele la fiert în apă cu sare Si, între timp, în ulei încins se căleşte uşor ceapa. După ce s-a înmuiat, se adaugă sucul de roşii, aproximativ 100 ml apă, roşiile cherry şi se lasă la fiert 10 minute.

Pastele se scurg si se pun în tigaia cu sos, se lasă 5 minute să fiarbă împreună. Apoi, se pun într-un castron si se ames­tecă bine cu cele două tipuri de brânză. Se aduc la masă cu frunze de busuioc.

Fusilli cu sos de rosii si busuioc

Fusilli_cu_sos_de_rosii_si_busuioc

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte bune pastele cu busuioc si rosii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.